Hjemreisen og Norge! (chrisrobiniusa)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hjemreisen og Norge!

Hei!

Her kommer det siste innlegget på denne bloggen! Jeg har altså kommet hjem til Norge igjen etter et helt fantastisk år i Ohio, USA. Har storkost meg mer eller mindre hele året og har opplevd så utrolig mye spennende. Jeg har lært mye nytt, både om meg selv og andre. Jeg har blitt en mer selvstendig person og jeg har lært å sette mer pris på venner, familie og alt annet som er viktig i livet mitt.

Fremover nå er det siste året på videregående som gjelder. Tror dette året kommer til å bli slitsomt siden jeg mest sannsynlig henger etter i de fleste faga jeg skal ha, men jeg får bare jobbe på. Jeg har tenkt til å jobbe som frivillig for organisasjonen, YFU, som jeg reiste med til USA. Føler at jeg er klar for å bidra og hjelpe YFU og jeg er evig takknemmelig for den muligheten YFU ga meg.

Det har vært kjempemorsomt å ha denne bloggen. Jeg har kost meg med å dele mine opplevelser med dere og jeg håper at dere har hatt minst like stor glede i å lese om mine eventyr som utvekslingsstudent. Tusen takk til alle sammen som har fulgt bloggen min!

 

Jeg vil sjekke innom bloggen innimellom for å besvare spørsmål og slikt, så hvis du har noen spørsmål om utveksling eller ande ting som er det bare å sende ei melding!

 

Vi snakkes,

Chris Robin • Mette
  18.08.2015 kl.21:24
  Tuusen takk til deg for at vi har fått følge deg gjennom de fantastiske opplevelsene du har hatt i USA :)

  Virkelig once in a lifetime-opplevelse du grep da du fikk sjansen - tøft! :))

  Litt spent på hva slags kamera du hadde med deg og tok alle de utrolig flotte bildene med? :)

  Håper vi sees på Dørsjø til helga :)

  Klem fra Øyvind og Mette :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Chris Robin

  Hei! 18 år gammel gutt fra Kongsberg som skoleåret 2014/2015 skal dra på utveksling til USA. Reiser med organisasjonen YFU - Youth For Understanding. Jeg har laget denne bloggen slik at alle som vil kan følge meg gjennom året mitt. Om du lurer på noe angående utveksling kan du sende meg en mail på c.r.hakkelberg@ebnett.no !

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde